2013. augusztus 02. 23:22 - binaryverzum.blog

Leállt Debrecen "retró" rádiója...

Váratlanul,2013.augusztus 1.-én 11:38-kor leállították a RádióMax(MaxFM) 106.0 MHZ-en sugárzó adóját abból az okból hogy nem akartak törvényt sérteni,ugyanis lejárt a médiahatósággal kötött szerződése és újabb hosszabbításra sem kaptak már engedélyt.

NMHH szerint:

Az NMHH 2013.áprilisában nyilvánosságra hozott információja szerint a szolgáltatónak közel 9 milliós díjtartozása keletkezett médiahatóság számára.A szolgáltató fellebbezett és ideiglenes szerződés igénylését kérte,az NMHH megadta engedélyt és meghosszabbíthatta ezidáig.

A RádióMax azok helyi kereskedelmi rádiók egyike volt, ami retró (egyes rádiók ritkán vagy sosem játszanak már) zenéket sugárzott.Számos ismert (retro) előadó ill.együttesek(pl.: Rednex) adtak koncertet Debrecenben a rádió szervezésében.A közeli majd a távoli(DX-es,netes streames) hallgatók szívébe gyorsan bejutott.

A Facebook bejegyzésük végén következőket közölték:"Köszönjük mindenkinek az elmúlt éveket, a sok szép pillanatot és emléket! A frekvenciát a későbbiekben pályáztatják és akkor jövünk újra!!!"

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása