2014. augusztus 18. 15:15 - binaryverzum.blog

MinDigTV:Ingyen FOX,avagy elő az antennákkal!

Ma (2014.Augusztus 18.) 08:30-tól kódolatlanul már elérhető a FOX csatorna.A Kódolatlan napok 2014.augusztus 31-ig tartanak.

Megállapodást kötött az állami tulajú Antenna Hungária és a FOX International,az megállapodást követően 2 héten át kódolatlanná tette a csatorna elérését.A Kódolatlan napokba azok a nézők is bekapcsolhatnak akik tető/szobaantennával de ugyanakkor előfizetés nélkül tévéznek.Így a 8 csatorna mellé(M1,M2,Duna,Duna World,Tv2,RTL KLUB,Euronews,C8), a FOX csatorna is két héten keresztül elérhető.

Az eredeti csatorna saját gyártású műsorokat,sorozatokat,filmeket is sugároz.A Magyar nyelvű FOX eleinte csak a hazánkban népszerű sorozatait mutatja be(ki tudja, lehet hogy a még nem ismert műsoraikat is adásba fűzik időkkel később -szerk).

A csatorna D multiplexen kapott helyett mely lefedettsége közel azonos az A,B,C multiplexével(nem keverendő az E jelűvel ami már nem elérhető országszerte,így bizonyos pontoknál erősítés elengedhetetlen).

Napokban többek közt bemutatásra kerül a Simpson család 25.évadja (nem számelírás),The Walking Dead egy képzeletbeli történet melyben zombi vírus elleni küzdelem,túlélésről szól......

 

UPDATE:

2014.szeptember 1-én 09:17-kor visszatették a conax kódolást így már az adás ingyen nem elérhető!

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása