2012. augusztus 07. 10:45 - binaryverzum.blog

Nincs tovább: Megszűnt a NEOFM

A mai nap reggelén elhalkult (végérvényesen) a rádió,körülbelül 700 milliós tartozást halmozott fel, illetve 1 Ft(azaz egy forint)-ért elkelt,pluszban az adósság elrendezésének elvállalását, mint várható volt a rádió elhalkult,búcsúzás nemvolt a tegnapi nap folyamán, a rádió jelenleg a következőket sugározza:

Mindig TV:nem hallható semmi (elérhető EPG-vel)

Analóg (hagyományos rádiókészülékkel vehető) jelen : nem hallható semmi ("NEO FM" címmel, és "Adas +3630(tisztán olvasható telefonszám)" vagy "a éppen lejátszott zene" szövegű RDS jelet sugároz)..

Online:nem hallható semmi (Demo szöveggel)

A rádió megszűnése ahhoz vezethetett hogy 26 alkalmazott és a bumeráng stábja felmondta a szerződést,mivel állítások szerint ingyen dolgoztak a rádiónál(az új tulaj elvárása szerint),ezért kénytelenek voltak felmondani.

Kérdés hogy most milyen rádióadó fog érkezni ezekre az (analóg) frekvenciákra,milyen pályázatot írnak ki,rendeződhet a rádió sorsa? De addig is csend lesz az adott analóg frekvenciákon.

UI: Egyedül Banita (Bari Anita?) a reggeli Bumeráng főszerkesztője búcsúzott a bumeráng Facebook-ján.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása