2012. június 23. 20:00 - binaryverzum.blog

Mi lesz veled NeoFM????

1997: Jött egy rádió,szólt 12 évig aztán elhallgatott,majd 2009-ben jött egy másik....

2009: Ugyanezen a országszintű frekvenciá(ko)n a 12 éves rádió helyett jött egy új:megutálták, megkritizálták de később befogadták.Eltelt 3 év és ez a rádió is megszűnik.Vajon miért? Elég rákeresni és elég cikket kapunk róla.

Összefoglalva: A rádiófrekvencia bérléséről szóló szerződést felbontotta a Nemzeti Média és hírközlési hatóság a tartozások ki nem egyenlítése miatt(700 millió forintos adósság) viszont,a rádió 30 napos csődvédelmet igényelt,így e időszakban még működhet a rádió.Kérdés, hogy sikerül-e rendezni ezeket a felmerülő problémákat,illetve az analóg rádióhullámokon meddig szólhat a rádió,ha nem akkor milyen rádió szól majd itt, vagy üres lesz ez a frekvencia? Vajon az interneten szólni fog-e még,ezenkívűl nem utolsósorban digitális földfelszíni (DVB-T) sugárzásában?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása