2012. november 10. 01:00 - binaryverzum.blog

Végérvényesen is elhallkult a Neo FM(csak online)....

Körülbelül 1 órája (kb.: 23:58 környékén) elhalkult (végérvényesen) a rádió,több mint fél milliárd forintos adósság után.Mivel pert végérvényesen a nmhh nyerte így jogot kapott arra hogy bármikor leállíttathatja az adót, mint várható volt a rádió elhalkult.

A rádió egyszer kisebb időre megszűnt, idézett az egykori bejegyzésből.

"A rádió megszűnése ahhoz vezethetett hogy 26 alkalmazott és a bumeráng stábja felmondta a szerződést,mivel állítások szerint ingyen dolgoztak a rádiónál(az új tulaj elvárása szerint),ezért kénytelenek voltak felmondani."

Az új tulajdonos újraindította a csatornát és új munkatársakat keresett a rádió működéséhez.A rádió még 3 hónapig hallható volt,majd a bíróság végleges döntése alapján a médiahatóság bármikor leállíthatja.Ezért november 9 éjfélkor végleg befejezte a sugárzást a tulaj döntésével(viszont...).

A rádió jelenleg a következőket sugározza:

Mindig TV:nem hallható semmi (üres EPG-vel)

Analóg (hagyományos rádiókészülékkel vehető) jelenleg : nem hallható semmi ("NEO FM" címmel, és "Adas +3630(tisztán olvasható telefonszám)" szövegű RDS jelet sugároz)..

Online:Elérhető ("Neo World Hungary" streaming azonosítóval)

A rádió vezetősége úgy döntött hogy online folytatja a működést, megcélozva az egész világhálót(illetve világot).

Kérdés hogy most milyen rádióadó fog érkezni ezekre az (analóg) frekvenciákra (akár mux-ra),milyen pályázatot írnak ki. De addig is csend lesz az adott analóg (-digitális) frekvenciá(ko)n.

Másnap reggel az analóg földi és a digitális adóját leállították.Így a frekvenciák már el sem érhetők....

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása