2012. október 31. 23:53 - binaryverzum.blog

Digi:Időt nyert a Discovery Netwoks...

A megszokott híreszteléssel ellentétben a Discovery Networks csatornái időt nyertek, így november 30-ig biztosan elérhetők lesznek a Digi kínálatában.Jelenleg folynak még a tárgyalások a csatornák továbbításáról.Egyébként a Discovery nem kapott értesítést arról hogy kikerülnének a csatornái a kínálatból.

A digi kínálatában szereplő Discovery Networks-höz kapcsolódó csatornái: Discovery Channel,Discovery Science,TLC,Investigation Discovery,Discovery World,Animal Planet.

Az induló csatornáiról egyedül a DigiFilm indult el de már korábban, azaz október 31. 18:00-tól(november végéig díjmentesen lesznek elérhetők,majd ez követően az HBO-hoz hasonlóan előfizetéssel tovább nézhető). A másik két betervezett csatorna technikai okok miatt, késéssel indulnak.

Emellett megjegyezendő hogy a november 2-án induló SuperTV2 is szintén a kínálat része lesz.....

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása