2012. október 06. 17:20 - binaryverzum.blog

Digi:A Discovery csatornák kikerülhetnek a kínálatból...

A módosított ÁSZF szerint jelenleg tárgyalásokat folytat a Digi a Discovery Networks-el, hogy a eddigi csatornáit továbbra is kínálatok között maradhasson.Viszont 2012.november 01.-tól ezeknél a csatornáknál elképzelhető, hogy végleg kikerülhetnek a digiből országosan.A jelenlegi helyzet, mint a kábeltelevíziós, mint a műholdas háztartásokat is érintheti. A Discovery Networks-től jelenleg a következő csatornák érhetők el:Discovery Channel,Discovery Science,Discovery World,Animal Planet,TLC,ID Investigation Discovery.

A módosításról innen elolvasható...

Nos Kedves Digi előfizetők...

Akkor mondhatunk egy miatyánkot?:)

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

binaryverzum.blog · http://sites.google.com/site/geryonline/ 2012.10.16. 22:07:46

Megjegyzésként: Elképzelhető hogy a Discovery csatornák lecserélésre kerülhetnek, a digis saját csatornáival(Digi World,DigiZone,DigiLive,Digi Animal World stb) ha nem sikerül megállapotniuk a Discovery Networks-el....
süti beállítások módosítása